Вивчення дисципліни передбачає опанування знаннями, вміннями та навичками вирішувати професійні завдання з обов’язковим урахуванням галузевих вимог щодо забезпечення правильного ведення технологічного процесу виробництва молочних продуктів, вміння вирішувати різні виробничі ситуації, здійснення контролю.
Мета вивчення навчальної
дисципліни полягає у набутті студентом компетенцій, знань, умінь і навичок для
здійснення професійної діяльності за спеціальністю на підприємствах харчової
промисловості з урахуванням дотримання всіх технологічних режимів при веденні
процесу виробництва молока та молочної продукції. Набуття
теоретичних і практичних знань і навиків для здійснення методів фізико-хімічного
контролю якісних та технологічних показників сировини та готової продукції.
- Викладач: Сиза Ольга Іллівна